Fitness

Bewegen bij Fysio4You

Voldoende en op de juiste manier bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Daarnaast kan regelmatig bewegen klachten voorkomen. Wel is het daarbij belangrijk dat er een goede balans is tussen het belasten (belasting) en het aankunnen van belasting (belastbaarheid). We helpen je daar graag bij met fysiotherapie fitness.

Fitness onder begeleiding

Onder de naam RehaGym® bieden we in onze praktijk fysiotherapie fitness aan onder begeleiding van een fysiotherapeut. We werken hierbij aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid en stabiliteit. Het doel is beter bewegen en klachten voorkomen.

Bij de eerste afspraak maken we een inventarisatie van de klachten. Vervolgens maken we een persoonlijk medisch trainingsschema dat je onder begeleiding van een fysiotherapeut individueel uitvoert. Later wordt de training in groepsverband worden voortgezet.

Kosten

RehaGym® valt niet onder een fysiotherapeutische behandeling en wordt daarom niet vergoed door de zorgverzekeringen. Om aan RehaGym® deel te kunnen nemen, sluit je een abonnement af. De kosten hiervoor vind je hieronder terug:

Soort abonnement
Maand abonnement 1x per week € 29,19
Maand abonnement 2x per week € 58,38
Kwartaal abonnement 1x per week € 87,57
Kwartaal abonnement 2x per week € 175,14
Soort abonnement
Half jaar abonnement 1x per week € 175,14
Half jaar abonnement 2x per week € 350,28
Jaar abonnement 1x per week € 321,09
Jaar abonnement 2x per week € 642,18

Leefstijlprogramma

Een gezonde leefstijl is essentieel bij het herstel van problemen met het houdings- en bewegingsapparaat. Bij Fysio4You werken we met ons leefstijlprogramma net zo hard aan de preventie van klachten als aan het verhelpen van klachten.

Beweegprogramma

Voldoende en op de juiste manier bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl, maar voor mensen met COPD en Diabetes Mellitus type 2 (DM2) kan bewegen moeilijk of spannend zijn. Toch is bewegen juist voor deze groep mensen extra belangrijk. Maar hoe pak je dat op een verantwoorde en gestructureerde wijze aan? Met ons beweegprogramma!