Fitness

Bewegen bij Fysio4You

Voldoende en op de juiste manier bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Daarnaast kan regelmatig bewegen klachten voorkomen. Wel is het daarbij belangrijk dat er een goede balans is tussen het belasten (belasting) en het aankunnen van belasting (belastbaarheid). We helpen je daar graag bij met fysiotherapie fitness.

Fitness onder begeleiding

Onder de naam RehaGym® bieden we in onze praktijk fysiotherapie fitness aan onder begeleiding van een fysiotherapeut. We werken hierbij aan kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid en stabiliteit. Het doel is beter bewegen en klachten voorkomen.

Bij de eerste afspraak maken we een inventarisatie van de klachten. Vervolgens maken we een persoonlijk medisch trainingsschema dat je onder begeleiding van een fysiotherapeut individueel uitvoert. Later wordt de training in groepsverband worden voortgezet.

Kosten

RehaGym® valt niet onder een fysiotherapeutische behandeling en wordt daarom niet vergoed door de zorgverzekeringen. Om aan RehaGym® deel te kunnen nemen, sluit je een abonnement af. De kosten hiervoor vind je hieronder:

Soort abonnement

Maand abonnement (opzegtermijn is 1 maand) 1x per week € 34,00
Maand abonnement (opzegtermijn is 1 maand) 2x per week € 68,00
Kwartaal abonnement (opzegtermijn is 1 maand) 1x per week € 102,00
Kwartaal abonnement (opzegtermijn is 1 maand) 2x per week € 204,00

Soort abonnement

Half jaar abonnement (opzegtermijn is 1 maand) 1x per week € 204,00
Half jaar abonnement (opzegtermijn is 1 maand) 2x per week € 408,00
Jaar abonnement (opzegtermijn is 1 maand) 1x per week € 374,00
Jaar abonnement (opzegtermijn is 1 maand) 2x per week € 748,00