Sportbehandelingen

Voor iedere blessure een behandeling

Of je nu amateur- of topsporter bent, bij ons ben je aan het juiste adres voor iedere fysiotherapie sportbehandeling. Onze sportfysiotherapeuten helpen je als een blessure hebt of overtraind bent. Ze zijn zelf actieve sporters en begrijpen daarom wat er tijdens het sporten gebeurt en hoe blessures ontstaan. Door te kijken naar motoriek, coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen wordt de blessure geanalyseerd.

Fysio4You is er voor iedere sporter

In onze praktijk behandelen we bijvoorbeeld voetballers met enkelklachten, wielrenners met rugklachten of mensen die aan krachttraining doen maar daarbij pijn ervaren. De sporten die beoefend worden en de blessures die dit met zich meebrengt zijn heel uiteenlopend. Iedereen die bij het sporten beperking ervaart of zich wil verbeteren in de sport die ze beoefenen, kan bij Fysio4You terecht. We hebben ervaring met alle sporten, maar zijn extra gespecialiseerd in hockey, voetbal, tennis, rugby, turnen, crossfit en hardlopen. We hebben ook een (sport)locatie waar we de sportspecifieke revalidatie doen.

Voor elk probleem een behandeling

Het menselijk lichaam heeft een complex houdings- en bewegingsapparaat waarin talloze problemen kunnen optreden. Voor elk probleem is een andere behandeling nodig en daarom hebben we fysiotherapie specialisaties in één of een aantal van deze behandelingen. Samen is ons allround team gespecialiseerd in verschillende behandelingstechnieken. Op die manier ben je altijd verzekerd van een behandeling die het beste bij jouw klacht past.

Onze specialisaties

Hier zie je de fysiotherapie specialisaties die wij in huis hebben. We werken allemaal samen onder één dak, waardoor we je altijd de behandeling kunnen geven die jij nodig hebt. Geen idee welke van deze fysiotherapie sportbehandeling bij jouw klacht past? Geen probleem! Tijdens een intake vinden we samen de best passende behandeling.