Werkwijze

Fysiotherapie Ommoord

Bij Fysio4You (fysiotherapie Ommoord) draait het om jou. We gaan samen in beweging en kiezen de behandelmethode en die het beste bij jou past. Maar we zijn niet alleen actief in het behandelen van mensen met klachten. Het voorkomen van klachten krijgt van ons minstens zoveel aandacht. Daarom besteden we veel tijd aan onze programma’s op het gebied van voeding en bewegen.

Wil je meer weten over onze lifestyle programma’s? Klik dan hier.

Netwerk van specialisten

Met ons sterrenteam van specialisten hebben we een hele berg kennis en kunde onder één dak. Geen uitdaging is voor ons te groot, en als dat het wel is, zorgen we ervoor dat dit bij de juiste specialist terecht komt. We vinden multidisciplinair werken erg belangrijk, daarom hebben we regelmatig overleg met huisartsen en andere specialisten. Door onze samenwerkingsverbanden beschikken we over een netwerk met diverse disciplines, zoals huisartsen, (sport-)orthopeden, sportartsen, traumatologen, chirurgen, gynaecologen, verloskundige, (sport)podotherapeuten, radiologen, mri-centra en diëtisten. Ook met deze specialisten hebben we periodiek overleg.

Persoonlijke benadering

Jong of ouder, topsporter of bankzitter; bij Fysio4You is iedereen welkom. Ons diverse en ervaren team neemt de tijd voor iedere patiënt. De weg naar revalidatie bewandelen we samen, dus een goede klik is belangrijk. Ons team is divers, evenals onze patiënten. We besteden er daarom veel aandacht aan om te zorgen dat je bij de therapeut terecht komt die het beste bij jou en je klachten past. Samen gaan jullie aan de slag om jouw klacht zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.

Zorg op afstand

Zorg moet voor iedereen toegankelijk zijn. Speciaal voor mensen waarvoor een bezoek aan de fysiotherapiepraktijk of een bezoek door een therapeut te belastend of moeilijk te plannen is, bieden wij e-health aan. Met e-health brengen we zorg dichtbij. Door middel van een veilige beeld- en geluidsverbinding geeft de therapeut een behandeling op afstand. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd in een app, waardoor je deze zelfstandig thuis uit kunt voeren. Met deze digitale behandeling op afstand kan onze fysiotherapeut veel voor jou betekenen. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden de kosten vergoed door je zorgverzekeraar.

Meer weten over e-health? Neem gerust contact op.