Overzicht Fysio4You 2022

Het Fysio4You Jaaroverzicht 2022 starten we met waar 2021 vooral in het teken stond van overname, opstarten en draaiend houden van de praktijk, zijn we dit jaar begonnen met bouwen aan Fysio4You 2.0. De nieuwe huisstijl en website werden gepresenteerd op de kick-off voor de collega’s en daarnaast hebben we met het team doelstellingen opgesteld en een opfriscursus reanimatie en AED gehad (al hopen we dat laatste niet in praktijk te hoeven brengen).

De estafette marathon

Jelle, Robin, Melanie en Manuela hebben voor het eerst de estafette marathon voor team Fysio4You gelopen en Jasmijn heeft de hele marathon gelopen!

Overname

In mei hebben wij locatie Nijeveld overgenomen van Louise Bruins en mochten wij 3 nieuwe collega’s verwelkomen in ons team: Jitske als waarnemer en Anne en Jorn als nieuwe vaste krachten. Ook keerde Eduard tijdelijk terug om locatie Nijeveld op te starten, waarvoor dank! Helaas hadden wij de eerste helft van 2022 ook te maken met (tijdelijke) uitval van onze collega’s Cynthia, Stefan en Robin, maar gelukkig is iedereen weer up and running!

Afgestudeerd

In juli zijn Jelle (manueel therapeut) en Marjolein en Jorn (beide sportfysiotherapeut) afgestudeerd op Masterniveau en organiseerden we de eerste Fysio4You familiedag.

Drukke zomer

In de zomer werd elke vrije minuut gebruikt om de oude logo raamstickers aan de Zernikeplaats te verwijderen en werden de nieuwe aangebracht door Van Beek. Jorn is na de zomervakantie gestart met de opleiding tot master manueel therapeut en Manuela heeft de cursus dry needling succesvol afgerond. Jasmijn ziet steeds meer kinderen in de praktijk en werkt momenteel zelfs in 2 praktijken om zoveel mogelijk ervaring en kennis op te doen om als kinderfysiotherapeut te kunnen gaan werken. Marjolein staat regelmatig langs de kant bij de Rugby Academy en is mee geweest op trainingskamp.

Oktober

In oktober ontvingen wij onze nieuwe bedrijfskleding (via Nick’s reclame) en kreeg de oude bedrijfskleding een tweede leven in Kenia bij een lokale voetbalclub.

Laatste loodjes

En ook de laatste maanden van het jaar hebben we niet stil gezeten, zo werd de eerste vitaalcheck georganiseerd in samenwerking met Benu apotheek en Fit for foodies. Robin heeft in 2022 4 diabetesgroepen gedraaid en hebben Robin en Melanie 52 beweegadviezen mogen geven aan GLI deelnemers.

Tot slot

Tot slot hebben we een zeer gezellige jaarafsluiting gehad met het team op de ijsbaan van de Bijenkorf en in de kroeg. Al met al een zeer bewogen en afwisselend jaar waarin we veel geleerd hebben en mooie stappen hebben gezet. Het jaar 2023 wordt er een waarin nieuwe projecten op de planning staan en we onze dienstverlening zullen uitbreiden.

Iedereen een geweldig en gezond 2023!