Vol trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl

Nadat we hier al in de afgelopen weken bij sommige zaken gebruik van maakten, presenteren wij nu onze nieuwe huisstijl volledig: een nieuw logo, nieuwe belettering, een nieuwe website met frisse communicatie op de socials, kortom een nieuwe manier waarop we als team de toekomst van Fysio4You te lijf gaan. Een volledige update van onze identiteit dus, van top tot teen.

Met deze post leggen we je uit waarom.

Onze oude ‘look’ was al wat jaartjes in gebruik.  We hadden zeker niet het gevoel dat dit niet oké was en daarom moesten veranderen. Toch hadden we deze behoefte wel.

Waarom?

In elk geval niet gewoon omdat het kan. Hoewel verandering zeer zeker iets goeds is en omarmd mag worden, is het niet voldoende reden een dergelijk intensief project te ondernemen als een rebranding. Om minder gefragmenteerd en meer consistent naar buiten te treden, met inmiddels een grote groep therapeuten en meerdere locaties,  is het nu tijd om één boodschap te formuleren en visualiseren om echt impact te kunnen maken.

Bij Fysio4You draait het om jou.

We gaan samen in beweging en kiezen de behandelmethode die het beste bij jou past. Maar we zijn niet alleen actief in het behandelen van mensen met klachten. Het voorkomen van klachten krijgt van ons minstens zoveel aandacht. Samen met de client een gezondheidsprobleem met bewegen beïnvloeden maakt een complete aanpak, met zorg en aandacht.

Zodoende vormt deze missie de rode draad voor onze rebranding. Visueel willen we alles vereenvoudigen en benadrukken wat betekenisvol is in de echte wereld om ons heen – met behulp van hoofdzakelijk blauwe huiskleuren en een Fysio4You-logo gebaseerd op bovengenoemde complete aanpak.

Blauw staat voor ambitie en wilskracht, ook geeft deze kleurinspiratie.

In het logo staan in de letter O in het woord FYSIO twee kleuren die draaien om het weer heel maken van de patiënt. Het gekleurde tussenstuk staat voor de klacht van de patiënt (you) die de fysiotherapeut serieus neemt en samen met jou weer compleet probeert te maken. Het staat hiermee voor de complete zorg en aandacht voor de patiënt.

Verder zijn we nog steeds dezelfde Fysio4You. We bieden nog steeds hulp bij bewegen aan. Maar we zullen consistenter en beter herkenbaar zijn en met meer impact communiceren met ons publiek.

We hebben de rebranding nu volledig doorgevoerd. We hopen dat je het leuk vindt.

Het team van Fysio4You